Meg

Hei alle sammen.

Mitt navn er Lars Erik. Jeg er en mann på 28 år som har vokst opp i Engelsviken. Men nå har jeg tatt turen til Gressvik, og bor der med samboeren min Christine.

Hvorfor ble fotografering min lidenskap?

Det startet med at min pappa tok litt bilder med et Nikon D40x som jeg fikk prøve litt. Da min far kjøpte seg et nytt  fikk jeg ta over kamera, og jeg tok bilder hver eneste dag å gjorde ingenting annet. Bildene ble greie de, men ikke sånn jeg hadde sett på nett og i blader.

Men da jeg hadde lest litt og tittet på nettet så fant jeg ut at å bruke AUTO på kamera blir det ikke særlig bra bilder av. Så skrudde jeg på hjulet på kamera til M (manuelt), da var det mye som skjedde for meg og jeg så et helt annet lys, «fotolyset» kan du kanskje kalle det. Jeg tok en hel haug med bilder med det kamera og fikk mye skryt for bildene jeg tok. Da jeg hadde hatt Nikon D40x en stund, tenkte jeg at jeg må fornye meg til noe bedre utstyr og gikk til innkjøp av nytt Nikon D3200 og mye bilder ble tatt også med det, og mer skryt fikk jeg, pluss at jeg fikk solgt noen bilder.

Men så kom den tiden pappa og jeg skulle konkurrere litt med hvem som hadde best kamera, han har Nikon D7000 og da måtte jo jeg skaffe meg noe bedre og gikk til innkjøp av Nikon D7100 som var et helt utrolig kamera å bruke. Jeg fikk brukt det kamera veldig mye og tenkte jeg må gjøre noe for at andre kan se bildene mine. Dermed tok jeg det steget at jeg lagde min egen side på facebook som i dag heter «MolvikenFoto». Publiserer bilder på denne siden regelmessig.

Nå i dag har det blitt andre tider for meg innen foto, og det er ganske store forandringer også, med fullformat kamera og bedre utstyr.

Jeg har vært i nav systemet ganske lenge, for jeg har ikke funnet den riktige jobben som jeg kan trives i. Og i nav er det også noe som heter IPS som jeg var så heldig å fikk tilbud om.

Da jeg da sa til min saksbehandler at jeg ville jobbe med foto, ringte ho litt rundt til fotografer i Fredrikstad som jeg fikk et møte med.

Men da vi fikk kontakt med naturfotograf  Rolf Sørensen fra Hvaler så begynte ting å virkelig skje. Vi hadde et veldig hyggelig møte og snakket litt om ting jeg ville, og om hva jeg vil drive med. Så forteller han at han har et prosjekt på gang ang. 1000 års jubileet i Sarpsborg som vi i dag holder på med og jeg følger meg så heldig å være med på. Han har lært meg som utrolig mye innen fotografering, om hva jeg skal se etter i et bilde, lyset og veldig mye annet. Vi har også blitt så gode venner at jeg kan snakke med han om alt, han er en person jeg kan kalle bestevenn

Og enda mer heldig var jeg da firmaet «Medias» dukket opp og trengte en fotograf, her har jeg en praksisperiode fram til 15 august 2016. I dette firmaet fotograferer jeg for Karl Steen som er webutvikler. Jeg har fotografert for Ølgården, Østfold inkasso, Copyland, Malermester Pål-Andre Eriksen og for Medias. De bildene brukes da på deres hjemmesider som Karl er webutvikler for. Karl er en veldig hyggelig person å jobbe med.

Nå kommer egentlig det veldig store som jeg nå har funnet ut av, jeg har tatt det store steget at jeg skal starte for meg selv som fotograf. Nå føler meg veldig klar for det! Det kommer til å bli mye jobb fremover, men jeg har blitt en så mye sterkere person og føler meg veldig klar nå.

Da har jeg informert dere litt om meg og mitt, takk for at dere tok dere tid til å lese.

Ha en riktig så fin dag til dere som har tatt bryet om å lese litt om meg.

Har dere spørsmål eller ønsker å legge igjen en hilsen, kan dere bruke kommentarfeltet under.

13598917_828104117289375_138781813_n